Pogosta vprašanja

Kako opravimo rezervacijo?

Povpraševanje lahko pošljete preko spletne strani, po elektronski pošti ali nas pokličite. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Za potrditev rezervacije je potrebno predplačilo celotne cene nočitev za izbrano obdobje.

Ali lahko rezervacijo odpovemo?

Rezervacijo lahko brezplačno odpoveste najmanj 30 dni pred predvidenim prihodom. Odpoved rezervacije najmanj 48 ur pred predvidenim prihodom se zaračuna v višini 30% zneska rezervacije. Odpoved rezervacije manj kot 48 ur pred predvidenim prihodom ali zgodnejši odhod se zaračuna v višini 100% zneska rezervacije.

Ali sprejemate turistične bone?

Da. Sprejemamo tako turistične bone iz leta 2020 (TB) kot tudi bone iz leta 2021 (BON21). Če želite z boni poravnati celoten znesek nočitev, za potrditev rezervacije ni potrebno predplačilo.

Koliko znaša turistična taksa?

Turistična in promocijska taksa nista vključeni v ceno rezervacije. Skupni znesek obeh taks za odrasle je 1,94 €, za osebe od 7. do 18. leta starosti pa 0,97 € na dan. Otroci do 7. leta starosti so oproščeni plačila taks. Taks ni možno plačati s turističnimi boni.

Kdaj se lahko prijavimo in odjavimo?

Na dan prihoda bo hiška za vas pripravljena od 14. ure naprej. Odhodi so do 10. ure. Zgodnejši prihod in poznejši odhod sta možna po dogovoru.